Evenementen


02 okt.2019

BEEN THERE LIVE: Boaval

05 nov.20109

TARANTINO NIGHT

06 nov.2019

BEEN THERE LIVE: Rietveld

10 nov 2019

Sixth Sense Music

31 dec 2019

oud op nieuw @ zaal de spil

08 jan.2019

BEEN THERE LIVE: Black Label

BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen Cc Binder en brasserie DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.

Boaval is een Ruisbroekse formatie rond zanger/liedjesmaker Nils Meeus die geflankeerd wordt door Iwein Jacobs aan het accordeon en door multi instrumentalist Toon Maes op gitaar en toetsen.

Deze vrolijke vrienden delen een grote liefde voor volksmuziek en volkscultuur. Naast eigen teksten op gekende melodieën brengen ze werk van o.a. Wannes Van de Velde, De Geuzen, Bots, Willem Vermandere, De Strangers en Yvan Heylen.

https://www.facebook.com/events/394656894580186/

Quentin Tarantino is net zo trots op zijn soundtracks als op zijn films. Daarom zie je Once Upon a Time in Hollywood in Cc Binder én hoor je een hele avond de muziek uit al zijn films in DEKOL!

Hoewel Tarantino misschien het best bekend staat om zijn filmografie, is zijn discografie samengesteld met evenveel liefde. Hij is een muziekfan en dat is te zien. Verwacht je dus aan nummers uit Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill, Inglourious Basterds en zijn andere swingende films.

En als je OUATIH al gezien hebt, kunnen we alleen maar Peter Travers van Rolling Stone quoten: 'See it once. See it twice. Then see it again, so we can talk.'

BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen Cc Binder en brasserie DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.

De covergroep Rietveld maakt al enkele jaren samen muziek. Hun repetitieruimte is een huiskamer in Ruisbroek en bood meteen de nodige inspiratie voor hun groepsnaam. Wie een optreden van 'Rietveld' bijwoont, kan luisteren naar covers uit verschillende tijdsperiodes. Je hoort zowel Dolly Parton als Justin Timberlake. Voor ieder wat wils.

Kom luisteren en geniet!

VIP voor sixth sense @DEKOL

DEKOL gesloten voor openbaar publiek!

Er komt nog een vegetarisch en kindvriendelijk menu
Reserveren kan op 0498 / 432 494 of info@depuntzeef.be

Remko Van Damme - gitarist, zanger songwriter - die in het verleden samenwerkte met: Jokke Schreurs, Koen de Cauter, Kobe Proesmans, Dag Taeldeman en Steven van Gool - speelt al heel zijn leven de Mississippi Delta Blues op zijn kamer. Pas vier jaar geleden achtte hij de tijd rijp om zijn kunde in deze muziekstijl te delen op een podium. Dit doet hij onder de naam Black Label.

Black Label brengt DELTA BLUES in zijn puurste vorm. Remko zocht zijn inspiratie in de country blues uit de eerste helft van de vorige eeuw. Als geen ander grijpt hij zo rechtstreeks terug naar deze bij uitstek zwarte muziek. Niet alleen zijn de eigen songs van Remko doordrenkt van de blues ook vertolkt hij op imposante wijze het werk van Robert Johnson, Charley Patton, Son House e.a.