Evenementen

06 nov.2019

BEEN THERE LIVE: Rietveld


10 nov 2019

Sixth Sense Music

04 dec 2019

BEEN THERE LIVE: Mathso

31 dec 2019

oud op nieuw @ zaal de spil

08 jan.2019

BEEN THERE LIVE: Black Label

BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen Cc Binder en brasserie DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.

De covergroep Rietveld maakt al enkele jaren samen muziek. Hun repetitieruimte is een huiskamer in Ruisbroek en bood meteen de nodige inspiratie voor hun groepsnaam. Wie een optreden van 'Rietveld' bijwoont, kan luisteren naar covers uit verschillende tijdsperiodes. Je hoort zowel Dolly Parton als Justin Timberlake. Voor ieder wat wils.

Kom luisteren en geniet!

VIP voor sixth sense @DEKOL

DEKOL gesloten voor openbaar publiek!

BEEN THERE LIVE is een samenwerking tussen Cc Binder en DEKOL. Elke eerste woensdag van de maand zorgen we voor live-optredens op het podium van DEKOL.

Mathso, een instrumentale loop-artiest, laat je wegdromen bij melodieuze klanken die hij enkel en alleen creƫert met zijn elektrische gitaar. Zijn jarenlange ervaring bij professionele bands en artiesten zorgen ervoor dat zijn muziek mooi in elkaar vloeit en je tot rust brengt. Daarnaast probeert hij enkele luisteraars te betrekken in het maken van zijn muziek. Je bent er dus niet alleen om te luisteren en te genieten maar ook om samen met hem de nummers heel te maken.

Kom mee luisteren en kijken naar de unieke performance van deze passionele gitarist, Thomas.


Reserveren of meer info kan via 0498 / 432 494 of info@depuntzeef.be

Remko Van Damme - gitarist, zanger songwriter - die in het verleden samenwerkte met: Jokke Schreurs, Koen de Cauter, Kobe Proesmans, Dag Taeldeman en Steven van Gool - speelt al heel zijn leven de Mississippi Delta Blues op zijn kamer. Pas vier jaar geleden achtte hij de tijd rijp om zijn kunde in deze muziekstijl te delen op een podium. Dit doet hij onder de naam Black Label.

Black Label brengt DELTA BLUES in zijn puurste vorm. Remko zocht zijn inspiratie in de country blues uit de eerste helft van de vorige eeuw. Als geen ander grijpt hij zo rechtstreeks terug naar deze bij uitstek zwarte muziek. Niet alleen zijn de eigen songs van Remko doordrenkt van de blues ook vertolkt hij op imposante wijze het werk van Robert Johnson, Charley Patton, Son House e.a.